Over

foto Léon TebbensMijn naam is Léon Tebbens, Adviseur. Essentialist. In co-creatie samen de beste, simpelste oplossing ontdekken. Voor mensgerichte online selfservice en digitalisering in bedrijven en -als hobby- voor vraagstukken in openbaar vervoer en verkeer.

Ik ben Enterprise Javaan sinds JDK 1.3 en geloof in betere producten en een betere wereld door te geloven in onszelf en anderen, door dingen anders te doen. Samen. Door te leren van snelle feedback en continu te verbeteren. Door te doen waar je echt goed in bent en waar anderen blij van worden.

Web- en internettechnologie maakt dit mogelijk. Scrumteams releasen elke twee weken werkende software en leren direct van klantfeedback. Een microservices architectuur maakt eigenaarschap en wendbaarheid mogelijk. Test Driven Development, Testautomatisering en Continuous Delivery zorgen voor kwaliteit door snelle feedback (Fail Fast, Fail Cheap). Mijn passie is focus, essentie en samen in co-creatie werken. Zo wordt je als (groot) bedrijf wendbaar en in staat om in te spelen op de continu veranderende wereld.

Zoek je hier inspiratie voor of tips over Agile, Fail Fast – Fail Cheap, Engineering Culture, Automate-to-the-max, Java of AngularJS, samenwerken, TDD, testautomatisering, Continuous Delivery, DevOps, en nog veel meer? Lees dan verder. Je kan je ook even inschrijven voor de nieuwsbrief.

En o ja…., natuurlijk ook tips over werken op een MacBook 🙂

Heb je een vraag, tweet me dan even op @leontebbens of gebruik LinkedIn.