Over Léon

Korte versie

Foto Léon TebbensMijn naam is Léon Tebbens, Adviseur. Essentialist. Mens- & Modeldenker. Ik woon in Haarlem met Danielle en ben Solution Architect bij Alliander. Daar is mijn missie een architectuur te realiseren die de steeds grotere vraag naar Laadpalen en zwaardere, gasloze aansluitingen aan kan. Samen met de softwareteams die deze dienstverlening van Liander digitaliseren. Ik heb gewerkt als elektromonteur, elektronicus, Assembler-, C- en Java- software developer, Lead Developer en maak zo nu en dan nog wel eens een WordPress website.

Langere versie….

De wereld mooier maken met software (architectuur)

Mijn passie is software (en techniek in het algemeen). En mensen. Ik zie hun patronen, behoeften, het brede plaatje en de essentie. Ik heb ontdekt dat ik makkelijk conceptueel en systemisch denk. Daarmee help ik teams en organisaties om vanuit een groter model en visie samen oplossingen te verzinnen. Samen waardevolle stappen te maken. Zodat we via een step change een grote stap vooruit maken. Ik vind het prachtig dat ik zo de wereld, bedrijven, klanten, jou verder kan helpen en blijer kan maken.

Mijn vader was installateur en in de zomervakanties hielp ik graag met de elektra klussen. Via een studie telecommunicatie en electronics ben ik software development ingerold. En dat laat me niet meer los. De mogelijkheden van internettechnologie zijn enorm, disruptive en beïnvloeden onze levens en bedrijven nu al ingrijpend. Als Solution Architect en Developer Productivity Advocate help ik nu agile softwareteams vanuit visie een microservices productarchitectuur evolutionair te realiseren. Door experimenten te doen (Fail Fast). Door telkens de juiste volgende stap te kiezen. Samen, in co-creatie, want dat geeft energie aan iedereen.

Daarnaast vind ik het leuk om als adviseur bij Rover verbeteringen voor elkaar te krijgen voor openbaar vervoer reizigers.

Tenslotte begint het stap voor stap duurzamer maken van ons jaren-40 erker rijtjeshuis ook een boeiende hobby te worden :-). We zijn aardig op weg, mijn doel is nu gasloos binnen 5 jaar.

Volg mijn reis

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn reis? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief. Heb je een vraag, tweet me dan even op @leontebbens of gebruik LinkedIn.