Over Léon

Korte versie

FotoMijn naam is Léon Tebbens, Adviseur. Essentialist. Empaat. Mens- & Modeldenker. Ik woon in Haarlem met Danielle en ben Solution Architect bij Alliander. Daar is mijn missie een architectuur te realiseren die de steeds grotere vraag naar Laadpalen en zwaardere, gasloze aansluitingen aan kan. Samen met de softwareteams die deze dienstverlening van Liander digitaliseren. Ik heb gewerkt als elektromonteur, elektronicus, Assembler-, C- en Java- software developer, Lead Developer, adviseur verkeer en Openbaar Vervoer.

Daarnaast is het duurzamer en gasloos maken van ons jaren-30 rijtjeshuis ook een boeiende hobby geworden. En een soort van leuke voortzetting van het installateursvak van mijn vader :-).

Tenslotte ben ik mijn empatisme aan het verkennen, ik volg nu een jaaropleiding Transformatief Coachen.

 

Langere versie….

De wereld mooier maken met software (architectuur)

Mijn passie is software (en techniek in het algemeen). En mensen. Ik zie hun patronen, behoeften, het brede plaatje en de essentie. Ik heb ontdekt dat ik makkelijk conceptueel en systemisch denk. Daarmee help ik teams en organisaties om vanuit een groter model en visie samen oplossingen te verzinnen. Samen waardevolle stappen te maken. Zodat we via een step change een grote stap vooruit maken. Ik vind het prachtig dat ik zo de wereld, bedrijven, klanten, jou verder kan helpen en blijer kan maken.

Mijn vader was installateur en in de zomervakanties hielp ik graag met de elektra klussen. Via een studie telecommunicatie en electronics ben ik software development ingerold. En dat laat me niet meer los. De mogelijkheden van internettechnologie zijn enorm, disruptive en beïnvloeden onze levens en bedrijven nu al ingrijpend. Als Solution Architect en Developer Productivity Advocate help ik nu agile softwareteams vanuit visie een microservices productarchitectuur evolutionair te realiseren. Door experimenten te doen (Fail Fast). Door telkens de juiste volgende stap te kiezen. Samen, in co-creatie, want dat geeft energie aan iedereen.

De wereld mooier maken met Coaching

Ik volg een jaaropleiding Transformatief Coachen bij Bridgeman.nl

Duurzaam wonen en van het gas af

Het kan gewoon, een jaren 30 huis verduurzamen en van het gas af (gasloos)! In het Gasloos Duurzaam deel van mijn website lees je alles over deze boeiende stap voor stap reis.

 

Volg mijn reis

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn reis? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief. Heb je een vraag, tweet me dan even op @leontebbens of gebruik LinkedIn.